Himinn Coaching & Counselling

-COACHING VOOR VROUWEN-


WELKOM!

Van harte welkom in mijn praktijk Himinn Coaching & Counselling in Kampen. Mijn naam is Annemarie Cilon en ik ben een gecertificeerd coach/counsellor. In mijn praktijk begeleid ik vrouwen van 18 tot +/- 100 jaar.

 

HET COACHINGSTRAJECT

We gaan aan de slag met een onderwerp of thema dat op dit moment jouw aandacht vraagt. Misschien heeft je vraag te maken met stress op je werk of speelt er iets in je privéleven waardoor je mogelijk uit balans bent geraakt. Of je wilt bepaalde stappen zetten in je leven naar groei en je vindt het fijn om dit niet alleen te hoeven doen. Ook als je therapie hebt gehad (bijvoorbeeld na trauma-therapie) kan een aansluitend coachingstraject zeer waardevol zijn om vervolgstappen te kunnen zetten in je dagelijks leven. 

 

THEMA

In de loop van de gesprekken kan het zijn dat er een ander (onderliggend) thema bij jou naar boven komt wat je in het coachingstraject verder zou willen onderzoeken; hier is alle ruimte voor! 

 

START

Als je al een duidelijk onderwerp of een vraag hebt, dan gaan we hier mee beginnen. Mocht je nog niet precies weten wat er bij je speelt dan kunnen we dit samen eerst verkennen. 

 

WAAR EN HOE

De gesprekken en oefeningen vinden plaats in mijn praktijk in Kampen. Ik maak gebruik van verschillende methodieken. Verder is het mogelijk om een gesprek af te wisselen met een coach-wandeling.

 

HET EERSTE GESPREK

Tijdens de eerste afspraak (intake en kennismaking) zal ik uitleggen wat Coaching & Counselling inhoudt. Hierna ga je samen met mij verkennen met welk onderwerp/thema je de komende tijd aan de slag wilt gaan. Als de kennismaking naar tevredenheid is verlopen kan er een vervolgafspraak ingepland worden. Daarna kunnen we echt beginnen! 


Ben je enthousiast geworden en wil je samen met mij aan de slag? 

Stuur dan een mailtje naar annemarie@himinn-coaching.nl 

Ik neem dan contact met je op.  


HIMINN COACHING & COUNSELLING

-COACHING VOOR VROUWEN-


Annemarie Cilon

Houtzagerssteeg 7

8261 BM Kampen 

annemarie@himinn-coaching.nl

KVK 80138780


Himinn: In het IJslands of Oud-Noors wordt de lucht of het hemelruim Himinn genoemd.

"You are the sky. Everything else - it's just the weather".

Pema Chödrön